Horen

Al 45 jaar hebben wij van Optiek Sloof veel mensen mogen helpen aan goed zicht, met behulp van een bril of contactlenzen. De optiekzaak is een begrip in en rondom de regio Ede. Met een collectie prachtige monturen in verschillende prijsklassen en een ruime collectie kinder- en zonnebrillen zijn wij dé optiekspeciaalzaak voor iedereen. Naast de beste oogzorg kunt u nu ook voor uw gehoor bij ons terecht.
 
Goed zien en horen is een heel logische combinatie volgens ons. Daarom zijn wij een samenwerking met HoorPartners aangegaan. sinds 1 november 2019 zal de audicien bij ons de zorg voor uw gehoor voor zijn rekening nemen. De audicien beschikt, als StAr geregistreerde Triage audicien, over de benodigde papieren en voldoet aan de eisen van Stichting Audiciensregister. Hij is daarom in staat om gehooronderzoeken af te nemen. Ook het aanmeten, bijstellen of repareren van uw hoortoestel is mogelijk bij ons in de winkel. De audicien komt ons team versterken en werkt op afspraak.
Elke StAr Triage audicien bezit een vakdiploma. Een verplicht onderdeel voor alle StAr geregistreerde Triage audiciens is het toepassen van gehooronderzoek en het maken van een otoscopie(inwendig ooronderzoek). De audicien voert zijn handelingen regelmatig uit en beschikt hiermee over voldoende ervaring in het vak. De StAr Triage audicien wordt gecontroleerd op een minimaal aantal goed uitgevoerde handelingen per jaar. Om bij te blijven in de snel veranderende wereld van hoorzorg, is de StAr geregistreerde Triage audicien verplicht tot het volgen van na- en bijscholing. U kunt er dus zeker van zijn dat ook uw gehoor bij ons in goede handen ligt.

HOORTOESTEL PROBEREN?
Als u twijfelt aan de kwaliteit van uw gehoor, met of zonder hoortoestel, dan kunt u nu bij ons terecht. Een eerste gehoortest of een second opinion geven u meer duidelijkheid over uw gehoor. Misschien wilt u wel een van de nieuwste hoortoestellen proberen? Bent u verhuisd of heeft u uw huidige hoortoestel ergens anders aangeschaft? Ook dan bent u van harte welkom. Wij staan voor u klaar. Graag maken wij daarvoor wel even een afspraak met u. Zo weten we zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen.

 

Afspraak maken

U kunt ons bellen en of mailen om een afspraak te maken

Afspraak maken
  • Soort afspraak
  • Dag en tijd
  • Gegevens