Onze merken

Ontdek de perfecte bril die uw persoonlijkheid benadrukt. Zie er niet alleen scherp uit, maar zie de wereld in stijl!

Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0

Maui Jim

Ray Ban

Lindberg

Dolce & Gabbana

Porsche Design eyewear

Orgreen

Theo eyewear

rolf.

Rolf Spectacles maakt handgemaakte, lichtgwicht houten monturen.

Prada

Prada is een bekende naam onder de modeliefhebbers. Zeker de brillencollectie van Prada is fashionably verantwoord. De monturen van Prada zijn avant gardistisch. De monturen kenmerken zich door het gebruik van prachtige materialen met een perfecte pasvorm.

Serengeti eyewear

Persol

Kuboraum

GUCCI

Maui Jim

Maui Jim zonnebrillen zijn ontwikkeld in Hawaii en brengen de kleuren echt tot leven. Ze bieden de gepatenteerde glastechnologie, Polarized Plus2, voor heldere kleuren zodat ieder detail levendiger en helderder lijkt, zonder last van schittering en schadelijke UV-straling.

Ray-Ban

Iconisch en draagbaar…dat is het kenmerk van Ray Ban. Het van oorsprong Amerikaanse merk bepaald al sinds de jaren ’30 het straatbeeld. De bekenste modellen zijn de aviator en de clubmaster maar er is voor iedereen een Ray Ban te vinden!

Lindberg

Elk montuur van Lindberg is een statement over esthetiek, technische innovatie en vakmanschap. Alles wat zij doen heeft zijn wortels in de Deense design traditie. Elegant en van zorgvuldige eenvoud. De designs van Lindberg hebben vele prestigieuze ontwerpprijzen gewonnen.

Orgreen

Orgreen brillen zijn kenmerkend voor het typische Deense design trio, Gregers Fastrup, Tobias Wondrup en Henrik Orgreen. Zij zijn constant bezig met hun zoektocht naar combinaties van kleuren die het gezicht oplichten en het gezicht er op z’n best uit laat komen. De kwalitatieve mooie brillen zijn gemaakt van puur titanium. Zo oogt de bril niet alleen mooi maar zit ook perfect.

Theo eyewear

Het merk Theo is ontstaan uit de wil van Wim Somers en Patrick Hoet, om hun klanten eens iets anders voor te schotelen. De brillen hebben een frisse stijl met allemaal een eigen karakter maar altijd met humor en enthousiasme. Theo is modieus zonder de modegrillen te volgen. Daardoor blijven de monturen zeer lang actueel.

Mykita

Het Duitse brillenmerk Mykita is opgericht met een hollistische bedrijfsfilosofie die ervoor zorgt dat alle afdelingen en het atelier onder één dak gevestigd zijn: The Mykita Haus. Het gebouw is een voormalig kinderdagverblijf en tegelijk een inspiratiebron voor de bedrijfsnaam. Het is een samenvoeging van My (mijn) en Kita (kinderdagverblijf (dts)). Er wordt voor de metalen monturen alleen edelstaal gebruikt en onderscheidt zich door eenvoud en technische snufjes, waaronder de scharnierconstructie zonder schroeven. De ontwerpers zijn constant op zoek naar intelligente technische oplossingen voor een beter draagcomfort.

Rolf

ROLF Spectacles is een klein bedrijf die door 2 families is opgericht en gevestigd is in het hart van de Tirolse alpen. De brillen zijn volledig gemaakt van hout en zijn stuk voor stuk handgemaakt. Bovendien wegen de brillen zeer weinig, waardoor het draagcomfort hoog is. Het idee achter de brillen van ROLF is om een nieuwe trend te zetten in zowel design als in nieuwe en innovatieve ideeën. De collectie is volledig gemaakt uit natuurlijk materialen en er komt geen schroef of metaal deeltje te pas. Zo heeft het onderzoeks- en ontwikkelingsteam een nieuw en innovatief scharnier bedacht, die alleen bestaat uit hout en fantastisch werkt. ROLF Specatcles heeft dan ook al meerdere prijzen gewonnen met hun geweldige ideeën en designs. Om de hoge kwaliteit van de brillen te waarborgen, worden de brillen in hun eigen fabriek in Tirol gemaakt. 

Dita

Dita Eyewear is in 1996 opgericht in Los Angeles, maar sloeg al snel haar vleugels uit over de hele wereld. Tegenwoordig worden de Dita Eyewear brillen met de hand gemaakt in Japan. Alles draait bij het merk om vakmanschap. De Dita Eyewear brillen worden zelfs geproduceerd in de oudste fabrieken ter wereld die uitsluitend bedoeld zijn voor de productie van brillen en zonnebrillen. De creatie van een Dita bril bestaat soms uit 320 productiestappen, gedreven door een combinatie van traditionele en vooruitstrevende productietechnieken. Kortom, streven naar perfectie tot in detail.